Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

kmeurer
Posts: 18
Joined: Thu Sep 10, 2015 9:28 pm
Location: Oregon
Contact:

Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Postby kmeurer » Mon Sep 14, 2015 4:26 pm

Just got an Aeon Labs Aeotec Multisensor 6, but all I can get out of it is temperature. Would at least like to see humidity too. Is this possible?

admin
Site Admin
Posts: 50
Joined: Sun Dec 14, 2014 2:05 pm
Location: Washington
Contact:

Re: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Postby admin » Mon Sep 14, 2015 4:58 pm

Give Z-Command about an hour to query it (depending on the pre-set wake-up interval).
Alternatively, wake the sensor by pressing the button on it and query it immediately from Z-Command.
We have not tested the Multisensor 6 but we expect it to list all sensors.

kmeurer
Posts: 18
Joined: Thu Sep 10, 2015 9:28 pm
Location: Oregon
Contact:

Re: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Postby kmeurer » Mon Sep 14, 2015 6:30 pm

Still only showing temps after 2 hours. I might try removing it and adding it back.

This one is weird, it doesn't act like I thought it would. Seems like it only reports on its wakeup interval, and the shortest interval I can set it 240 seconds.

Let me know if there's anything I can do to help with this one.

kmeurer
Posts: 18
Joined: Thu Sep 10, 2015 9:28 pm
Location: Oregon
Contact:

Re: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Postby kmeurer » Fri Sep 18, 2015 12:54 pm

No luck at all for anything but temperatures.

Upgraded the firmware on the sensor, no dice.

Disappointed in this one.

dechutes
Posts: 4
Joined: Tue Nov 03, 2015 3:20 pm

Re: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Postby dechutes » Thu Nov 05, 2015 8:45 am

I'm not even getting temp consistently. Any info on how you did that?

thearn
Posts: 2
Joined: Fri Nov 20, 2015 6:09 am

Re: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Postby thearn » Tue Nov 24, 2015 7:00 pm

I just bought one of these units. I'm getting temps, humidity, and luminance readings okay, but I can't seem to trigger the motion sensor

admin
Site Admin
Posts: 50
Joined: Sun Dec 14, 2014 2:05 pm
Location: Washington
Contact:

Re: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Postby admin » Tue Nov 24, 2015 7:08 pm

thearn wrote:I just bought one of these units. I'm getting temps, humidity, and luminance readings okay, but I can't seem to trigger the motion sensor

Make sure the sensor is associated with the controller (node 1).


Return to “Z-Wave hardware discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron