Search found 18 matches

by kmeurer
Mon Sep 14, 2015 6:43 pm
Forum: Bug report
Topic: Possible bug in /api/updatedevicemetadata
Replies: 3
Views: 19098

Re: Possible bug in /api/updatedevicemetadata

It appears to have been accepted, but it does not make the change. I can change it with the admin panel just fine. { "isSuccess":true, "message":null, "responseObject": { "cssClass":"zwavedevice device has-level listening binary-level switch binary-switch", "isLevelBinary":true, "userSelectedMinLeve...
by kmeurer
Mon Sep 14, 2015 6:30 pm
Forum: Z-Wave hardware discussions
Topic: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?
Replies: 6
Views: 19790

Re: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Still only showing temps after 2 hours. I might try removing it and adding it back. This one is weird, it doesn't act like I thought it would. Seems like it only reports on its wakeup interval, and the shortest interval I can set it 240 seconds. Let me know if there's anything I can do to help with ...
by kmeurer
Mon Sep 14, 2015 4:31 pm
Forum: General z-wave discussions
Topic: Feature Request - Redirect from http://
Replies: 2
Views: 3084

Re: Feature Request - Redirect from http://

Ah, I see what it's doing. I added a dns entry for it, and I can only use it with the secure side, otherwise I get Invalid Hostname. I misinterpreted the Invalid Hostname message. I guess it is looking for a particular hostname? (zcommand?) No matter, the secure side is working and I'd rather use th...
by kmeurer
Mon Sep 14, 2015 4:26 pm
Forum: Z-Wave hardware discussions
Topic: Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?
Replies: 6
Views: 19790

Aeon Labs Aeotec Multisensor 6?

Just got an Aeon Labs Aeotec Multisensor 6, but all I can get out of it is temperature. Would at least like to see humidity too. Is this possible?
by kmeurer
Sat Sep 12, 2015 11:08 am
Forum: General z-wave discussions
Topic: Feature Request - Redirect from http://
Replies: 2
Views: 3084

Feature Request - Redirect from http://

Since Z-Command forces https://, can it redirect any requests to http:// over to the secure side?

On my Z-Command, it appears something is already listening on port 80.

Also, could https port be configurable?
by kmeurer
Sat Sep 12, 2015 11:04 am
Forum: Bug report
Topic: Editing User in Admin panel
Replies: 0
Views: 22804

Editing User in Admin panel

Editing user in admin panel, when saving, UI hangs. Appears that user info is correctly saved, but you have to refresh browser to get out of User Edit Screen.
version: 1.1.7021
browser: Chrome 45.0.2454.85 on Windows 10
by kmeurer
Fri Sep 11, 2015 4:35 pm
Forum: Bug report
Topic: Possible bug in /api/updatedevicemetadata
Replies: 3
Views: 19098

Possible bug in /api/updatedevicemetadata

Hi, Working through the API, and I can't get UpdateDeviceMetaData to work. It returns success, but does not change the name or location. Thanks for the help on this. The API is very nice to use. using System; using System.Net; using Newtonsoft.Json; using Newtonsoft.Json.Linq; class MainClass { cons...
by kmeurer
Fri Sep 11, 2015 8:35 am
Forum: General z-wave discussions
Topic: Feature Request
Replies: 0
Views: 22890

Feature Request

Here's a feature I'd like to see: Have a page that has tabs that I can assign different controls to each tab. On these tabs, only the control info itself is there, no customization available. This way, I can have a tab that has lighting controls, a tab with temperatures, a tab with power usage contr...